Nationala

Opinie Adrian Florea » Comentariu acid după numirea lui Daum la naţională: "Selecţioner sau egumen?"

foto: Cristi Preda

Articol de Adrian Florea  —  vineri, 08 iulie 2016

Nu, nu mă pricep deloc la fotbal! Şi n-o spun doar ca să-i fac pe plac lui Traian Ungureanu, care mai ieri ne sfătuia pe toţi: "Prima datorie a unui gazetar de fotbal e să admită că nu se pricepe la fotbal".

Recunosc că nu înţeleg nimic din fenomen mai ales când văd balamucul mediatic provocat de instalarea lui Christoph Daum la comanda naţionalei. Şi pentru că neamţului nu i se prea impută calităţile de tehnician, nu poţi performa în trei ţări dacă eşti vreun păcălici!, corul acuzatorilor îi reproşează păcatele tinereţii: consumul de cocaină şi niscaiva petreceri cu prostituate. De parcă Daum a fost adus pe post de egumen al mănăstirii Cernica ori chiar de Patriarh, nu de selecţioner! Sau de parcă noi am fi toți niște sfinți și am băgat în casă pe necuratu'!

Ar fi fost mai bun "unul de-ai noştri", eventual unul din ăia care s-au făcut că antrenează turbane prin Golf şi au sfârşit prin a fi demişi de fiul nepotului şeicului, nu-i aşa?! După un sfert de veac în care am pendulat între Puiu şi Piţi, oare nu e vremea să încercăm şi altceva?!

Și când văd cine-s cei mai vocali contestatari - preacuvioşii Gigi (Becali), Marius (Şumudică), Florin (Prunea) şi Cornel (Dinu) -, mai că regret că Daum nu are și păcate ceva mai grele. Amin!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.