Liga 1

Becali anunță că e aproape să vândă un titular la o echipă de Ligă + Vrea un ex-dinamovist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 July 2016

Gigi Becali a anunțat că are oferte clare pentru Nicolae Stanciu și pentru Alexandru Chipciu. Patronul Stelei spune că e gata să-l dea pe Chipciu pentru 4 milioane de euro belgienilor de la Anderlecht, care vor juca anul acesta în preliminariile Ligii Campionilor, la fel ca Steaua.

"Am cerut 11 milioane de euro azi pentru doi jucători. 5 milioane pentru unul, 6 milioane pentru altul. Unul dintre ei este Chipciu. Am mai lăsat din bani, dar le-am zis belgienilor de la Anderlecht că nu-l dau sub 4 milioane de euro. Dacă îmi dau 4 milioane, îl dau pe Chipciu înainte de preliminarii. Ei mi-au oferit doar 3,2", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit și despre transferul lui Fernando Varela, despre care spune că poate pleca în Qatar, iar în locul său îl va aduce pe Ante Puljici, jucător care a fost împrumutat anul trecut de Dinamo de la Gent.

"Am vorbit pentru Varela în Qatar și mi-au spus că vor veni cu 2 milioane de euro. Dacă-l dau pe Varela, eu îl iau pe Pulice (n.r. Puljici). Eu așa îi zic. I-am spus lui Mihai Stoica să-i dea cât cere dacă vine liber. Dinamo nu poate să-i dea banii ăia. Numai eu dau banii ăia. Dă cineva 15.000 de euro la un jucător la ora actuală? Astra e vai de capul ei, nu dă niciodată atâția bani", a adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.