Nationala

Anunț șocant al lui Becali: "Doi steliști vor să se retragă de la națională" » Ce motive au invocat jucătorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iulie 2016

Gigi Becali a șocat pe toată lumea astăzi când a anunțat că doi jucător ai Stelei sunt hotărâți să renunțe la echipa națională odată cu venirea lui Christoph Daum.

"Abia aștept ca FRF să renunțe la jucătorii noștri. Chiar am vorbit cu ei. E posibil să se retragă. Așa am înțeles, dar n-am voie eu să le spun să se retragă. Așa am auzit, că ei s-ar putea să se retragă. Doi așa au vorbit că n-ar vrea să mai meargă, că nu se vor înțelege cu antrenorul străin", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Patronul Stelei a răspuns și acuzațiilor lui Răzvan Burleanu, care a spus ieri că Becali e nemulțumit de venirea selecționerului străin pentru că nu mai poate impune jucători echipei naționale.

"Niciodată în viața mea nu am intervenit și nu m-am rugat de nimeni pentru că n-am avut niciun interes la echipa națională. Păi, eu aș putea vreodată să ridic cota jucătorilor dacă îi propun la națională? Credeți că-i putea spune cineva lui Pițurcă să ia vreun jucător, să-l influențeze? Nu aveai cum să-l influențezi niciodată", a adăugat Becali.

Steaua a avut patru fotbaliști în lotul pe care naționala României l-a deplasat în Franța pentru Campionatul European: Mihai Pintilii, Adrian Popa, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.