Tenis

Federer, devastat după prima înfrângere în semifinalele de la Wimbledon: "Sunt foarte supărat pe mine!" » A fost ultimul meci la turneul londonez?

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2016

Roger Federer, locul 3 ATP, a fost eliminat în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Acesta a fost învins de Milos Raonic, scor  3-6, 7-6(3), 6-4, 5-7, 3-6.

Elvețianul 34 de ani este la prima înfrângere suferită în semifinalele turneului londonez. Până acum, Roger avea 10 victorii din tot atâtea meciuri.

După meci, Federer a vorbit despre eliminarea de la turneul pe care l-a câștigat de 7 ori și a spus că l-a ajutat pe Raonic să revină în joc.

"Această înfrângere mă doare pentru că simțeam că puteam câștiga. Am fost foarte aproape. Sunt foarte supărat pe mine. Nu trebuia să îi permit niciodată să revină în joc așa ușor.

Ceva nu a mers bine, dar nu știu ce. Nu pot să cred că am făcut de două ori dublă greșeală. Este inexplicabil pentru mine. Raonic a meritat victoria, dar eu l-am ajutat foarte mult să revină în meci.

Să vă fie clar: sper să revin pe arena centrală de la Wimbledon", a spus Federer, pentru site-ul oficial al turneului.

17 turnee de Grand Slam
a câștigat Roger Federer în carieră, fiind deținătorul recordului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.