Liga 1

EXCLUSIV Dinamo lasă să plece un jucător important pentru 300.000 de euro! Șefii l-au trimis la echipa a doua, iar ieri l-au anunțat că trebuie să plece

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2016

După un sezon bun în tricoul lui Dinamo, atacantul Marcel Essombe se va despărți de formația alb-roșie în această vară.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor scrie azi că Marcel Essombe a fost trimis la echipa a doua a clubului după ce le-a transmis conducătorilor că moartea lui Ekeng l-a afectat atât de mult încât nu mai poate continua în Ştefan cel Mare.

Atacantul de 28 de ani spera să găsească înţelegere şi să rezilieze contractul de comun acord, dar conducătorii lui Dinamo nu sunt dispuşi să accepte acest lucru şi i-au transmis lui Marcel că poate pleca în schimbul a 300.000 de euro.

600.000 €este cota lui Essombe, potrivit transfermarkt.de

Venit în vara lui 2015, Essombe a reușit 6 goluri în 36 de meciuri pentru Dinamo, în sezonul trecut de Liga 1.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală și află ce i-au transmis șefii clubului lui Essombe și care este cealaltă condiție pentru ca francezul să poată pleca.

Alte subiecte exclusiv print:

✓EXCLUSIV » Iată contractul lui Daum! Cum a reuşit FRF să-l convingă să preia naţionala? GSP a aflat toate detaliile financiare ale înțelegerii
✓Dorit de Steaua și AS Roma, Răzvan Marin ar putea fi deturnat de Ajax!
✓Majearu povestește că, dacă ar da timpul înapoi, ar executa altfel penalty-ul de la Sevilla, ca să fie pe lista marcatorilor: "Acum mi-aș face altfel pașii!"
✓Cine va fi propulsat șef al Școlii de Antrenori după ce Apolzan va ieși la pensie anul acesta
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.