Nationala

Nemții au reacționat după venirea lui Daum la naționala României » Presa germană taxează primirea ostilă pe care românii i-au făcut-o noului selecționer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2016

Christoph Daum a fost criticat de mai mulți oameni din fotbalul românesc după ce a fost numit în funcția de selecționer al României.

Presa germană a taxat ostilitatea românilor și s-a arătat surprinsă de modul în care a fost primit antrenorul cu 5 titluri în palmares.

"Venirea lui Daum în România a dat drumul la critici. Experții si suporterii nu cred că Daum va reuși mare lucru deoarece nivelul fotbalului din România este în general slab și pentru că antrenorul nu are experiență la echipa națională", au scris cei de la Baden Online.

Jurnaliștii de la Die Welt au comentat și ei acest subiect: "Christoph Daum e antrenorul României. Sau nu? Aparent, numirea unui selecționer nu poate fi contestată. Daum mai are de așteptat însă. Prezentarea lui Daum a fost însoțită de incertitudine. Daum a fost propus în Comitetul Executv, dar șase membri nu au fost de acord cu numirea lui și acum pot contesta rezultatul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.