Amicale

O bilă albă » Câinii au remizat prin golul unui jucător care încă nu a semnat cu Dinamo, 1-1 cu NK Celje

Rotariu a jucat aseară vârf // Foto: fcdinamo.ro

Articol de Victor Vrînceanu  —  Sunday 10th of July 2016 12:00

"Câinii" au remizat  aseară cu NK Celje, locul 5 din Slovenia, prin golul lui Max Oliva, jucător care încă nu a semnat cu Dinamo, fiind în probe.

Dinamo l-a adus pe fundaşul stânga Maximiliano Oliva în probe, rămânând ca Ioan Andone să îi hotărască viitorul jucătorului după finalul cantonamentului din Slovenia. Până acum, argentinianul nu s-a descurcat rău, fiind folosit de Andone, pe rând, pe posturile de fundaş dreapta, mijlocaş stânga sau fundaş stânga.

Aseară, contra celor de la NK Celje, Oliva a jucat din nou aripă stânga şi s-a descurcat bine. În minutul 19, Maxi i-a luat faţa unui adversar în banda stângă, a intrat în careu şi a şutat puternic din 12 metri.

Slovenii au jucat foarte dur, având şi un jucător eliminat în prima repriză. Mai mult, la scurt timp după marcarea golului, Oliva a fost schimbat, acuzând probleme medicale după un contact cu un fotbalist al celor de la Celje.

În ultimele minute de joc, Gnohere putea marca, dar şutul său a nimerit doar bara. Astfel, Dinamo menţine pasa bună din perioada de pregătire, ajungând la 5 meciuri de pregătire fără înfrângere.

Ultimul  amical al lui Dinamo din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia e programat luni, 11 iulie, de la ora 18:30, împotriva echipei Amkar Perm.

Dinamo - NK Celje 1-1

A marcat pentru Dinamo: M. Oliva (19)

Dinamo: Brănescu - Hanca, A. Marc, Mevlja, St. Filip - Busuladzici, P. Anton, Palici - V. Lazăr, D. Rotariu, M. Oliva. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: Penedo, M. Popescu, Dudea, I. Şerban, Nedelcearu, Vl. Olteanu, P. Petre, Gnohere, Târcoveanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.