Nationala

Dezvăluiri despre modul în care Daum va lucra la națională: "Este genul ăsta de antrenor!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iulie 2016

Christoph Daum a fost numit joi selecționer al României, iar obiectivul acestuia este calificarea "tricolorilor" la Campionatul Mondial din 2018.

Marcel Răducanu, fost fotbalist în Bundesliga, a vorbit despre numirea lui Daum ca selecționer și a spus că aceasta va avea rezultate bune și va face schimbări importante la națională.

"Am văzut că s-au deranjat unii că vine acum un antrenor străin și că asta nu s-a mai întâmplat în istoria României. Trebuie să o încercăm şi pe asta. Am încercat tot felul de soluții, dar dacă nu s-a putut. Daum este un om foarte bun şi îmi pare sincer rău că unii au vorbit aşa despre el. Să ştiţi că nu a antrenat în ultimii doi ani nu pentru că nu ar fi avut oferte, ci pentru că n-a mai vrut să ia orice ofertă. E ceva nou şi pentru el că a preluat o echipă naţională, dar sunt sigur că o să facă o treabă foarte bună.

E clar că trebuie să facă nişte schimbări. În primul rând tactica de joc o să fie altfel. Am văzut că a şi spus că vrea să jucăm altfel, cu mai mult presing. Timpul e scurt și se va baza probabil pe majoritatea jucătorilor care au fost. Va merge să vadă foarte multe meciuri pentru a vedea şi alţi jucători. Să ştiţi că e genul de antrenor care le dă şansa jucătorilor tineri",  a spus Răducanu la DigiSport.

Citește și: Daum a început deja să facă schimbări! Vrea neapărat să-i fie îndeplinite 3 cerinţe » Premieră la echipa națională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.