Liga 1

Fără Varela și Chipciu, dar cu un fost dinamovist » Cum poate arăta primul "11" al Stelei în sezonul viitor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 July 2016

Steaua se pregătește în Olanda pentru noul sezon, iar echipa lui Reghecampf ar putea suferi modificări importante înainte de startul competiției interne.

Formația roș-albastră se poate despărți de doi dintre cei mai importanți jucători, Alex Chipciu și Fernando Varela.
Steaua primit o ofertă pentru Alex Chipciu în valoare de 3,2 milioane de euro, dar Becali cere 4 milioane de euro. Cele două cluburi poartă negocieri în continuare și ar putea ajunge la un acord.

Fernando Varela nu a jucat în primele două amicale ale Stelei din Olanda și își dorește să plece în Qatar, acolo de unde are o ofertă tentantă. Dacă fundașul va pleca, înlocuitorul acestuia în centrul defensivei Stelei va fi Ante Puljici. Stoperul croat a fost împrumutat sezonul trecut la Dinamo, de la Gent, însă în această vară nu s-a putut transfera definitiv în Ștefan cel Mare întrucât roș-albii nu i-au putut oferi un salariu lunar de 15.000 de euro.

Cum ar putea arăta Steaua în sezonul viitor: 
Cojocaru - Enache, Tamaș, Puljici, D. Popescu - Aganovici, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovici
Rezerve: Niță, Toșca, Ov. Popescu, Achim, Tudorie, Muniru, Bourceanu

Până acum, Steaua i-a transferat pe D. Popescu și Ov. Popescu, ambii de la ACS Poli, Golubovici, CSMS Iași,  Vl. Achim, FC Voluntari, și pe Aganovici, AEL Limassol. În plus Tudorie a revenit de la FC Voluntari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.