Nationala

Scandalul de la națională continuă: "3 «tricolori» mi s-au plâns că el e sifonul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iulie 2016

Pompiliu Popescu l-a acuzat ieri pe secundul naționalei Ionuț Badea că "e sifonul care toarnă tot lui Burleanu", iar tehnicianul a remis azi un comunicat de presă în care se apără. (DETALII)

Tot azi doctorul Pompiliu Popescu a avut o nouă reacție legată de acest scandal și spune că trei jucători de la echipa națională a României i s-au plâns de Ionuț Badea.

"Doresc să îi transmit lui Ionuţ Badea că e mai bine pentru el să tacă. Aşa e mai bine! El spune că nu a mai dorit să vorbească cu mine? Păi ce ar fi dorit el să vorbească cu mine? Ionuţ Badea ar fi fost ultimul om cu care eu aş fi dorit să vorbesc. Şi acum vreau să vă spun următoarele lucruri: Am tot respectul pentru Daniel Isăilă, care a demonstrat că este un antrenor cu personalitate şi nu atârnă după nimic. Mai mult jucătorii de la naţională mi-au vorbit foarte frumos de el.

Dar acum vreau să fiţi foarte atenţi la un lucru foarte important. Trei jucători de la naţională, care au fost prezenţi la EURO, dar şi o altă persoană prezentă acolo în Franţa, mi-au spus că Ionuţ Badea este omul care le toarnă din vestiar lui Burleanu şi Bodescu. De ce jucătorii îmi vorbesc frumos de Isăilă şi de ce îmi spun lucrurile astea de Badea? În final vreau să îi transmit lui Ionuţ Badea că eu nu duc nici o luptă cu conducerea FRF.

Nu am nimic cu mulţi oameni de la FRF. Eu am ce am cu Răzvan Burleanu. Consider că Federaţia trebuie condusă de oameni de fotbal, nu de un om care nu se pricepe la acest fenomen", a declarat Pompiliu Popescu pentru fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.