EURO 2016

Griezmann, imaginea deziluziei după eșecul cu Portugalia: ”E a doua mea finală pierdută în 43 de zile!”

Griezmann, ce suferință! Parcă ascunde medalia, strângând-o în mâna dreaptă // FOTO Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 11th of July 2016 12:00

Griezmann, imaginea deziluziei. După eșecul cu Atletico în ultimul act al Ligii, înfrângerea cu Franța aseară. Ambele în fața lui Ronaldo. Cel mai trist golgeter la Euro.

Dintre francezi, Griezmann suferă cel mai mult, văzându-i pe portughezi sărbătorind și făcându-și poze cu trofeul. "E a doua mea finală pierdută în 43 de zile! E îngrozitor", spune atacantul francez.

Trist, își dă jos medalia de la gât, medalia învinsului, și coboară treptele pe Stade de France. În acest sezon, Antoine a aflat cum este să eșuezi tocmai în asemenea momente, atât de importante. Cruciale!

În Champions League, Griezmann a fost cel mai bun jucător al lui Atletico Madrid. Și totuși, echipa lui s-a împiedicat în ultimul act. Pe 28 mai, numărul 7 a ratat un penalty în timpul regulamentar al meciului cu Real. S-a ajuns la loviturile de departajare, el a transformat, însă Atletico s-a predat în fața lui Ronaldo. 1-1, 3-5 la 11 metri!

La Euro, din nou, AG7 a fost MVP-ul Franței. Golgeterul ei și golgeterul competiției, cu 6 reușite. Totuși, în finală, aseară, pe 10 iulie, n-a mai înscris. Și înfrângere, les Bleus! 0-1 după prelungiri! În fața aceluiași Cristiano, coșmarul său din 2016.

"Portughezii n-au avut prea multe ocazii, dar ne-au lovit o dată și bine. Nu se mai putea face nimic. E teribil"
Antoine Griezmann, atacant Franța

"Am ratat ocazia unică de a câștiga Euro acasă. Decepția este uriașă. Voi avea nevoie de mult timp pentru a depăși acest eșec"
Didier Deschamps, selecționer Franța

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.