Nationala

VIDEO Christoph Daum a călcat pe bec! Noul selecționer al României a fost prins cu minciuna

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2016

Christoph Daum nu are nici măcar o săptămână de când a fost numit în funcția de selecționer al României, însă deja pare să fi călcat pe bec.

Noul selecționer al României a dezvăluit într-un interviu pentru FRF modul prin care a încercat să-l transfere pe Marius Lăcătuș la Koln, în 1990. Neamțul însă e contrazis de soția fostei legende steliste, Mariana Lăcătuș.

"A mințit, n-a vorbit cu Marius în 1990 la Campionatul Mondial din Italia!", a fost reacția vehementă a soției lui Marius Lăcătuș.

Reacția Marianei Lăcătuș a venit pe contul de facebook al lui Gabi Safta, fost jurnalist, în prezent team-manager la naționala Under 16 a României. Oficialul FRF a distribuit pe contul de socializare interviul cu Daum, iar soția lui Lăcătuș a intervenit și a lăsat comentariul de mai sus.

"Pot să vă spun că, în 1990, la Cupa Mondială, am fost în Italia și am încercat să-l conving pe Lăcătuș să vină să joace la FC Köln, pentru că era la momentul acela jucătorul pe care mi-l doream din naționala României" Christoph Daum despre Marius Lăcătuș

Urmărește mai jos afirmația lui Daum legată de Lăcătuș de la secunda 55.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.