EURO 2016

FOTO + VIDEO Sărbătoarea campionilor europeni! Lusitanii au ajuns la Lisabona

+8 Foto
Foto: ojogo.pt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 July 2016

Naționala Portugaliei a revenit în țară după succesul obținut în fața Franței (1-0), în finala Campionatului European. Este primul succes de această anvergură din istoria naționalei portugheze.

Fotbaliștii antrenați de Fernando Santos, alături de staff, vor fi decorați astăzi de președintele Marcelo Rebelo de Sousa, cu cele mai înalte distincții ce pot fi oferite de statul portughez. 

Avionul cu care lusitanii au revenit în Portugalia a aterizat la ora locală 12:40 pe aeroportul Humberto Delgado, din Lisabona. De acolo, echipa a fost preluată de un autocar descoperit, cu care jucătorii și antrenorii vor defila prin capitala Portugaliei. Turul se va sfârși la Palatul Național Belem, reședința președintelui portughez.

Mii de persoane sunt așteptate în centrul orașului, în zona Alameda, pentru a sărbători alături de jucători cucerirea Campionatului European.

După succesul portughezilor din finală, compania aviatică cu care Ronaldo&Co s-au întors în țară a vopsit un avion cu numele lui Eusebio, în cinstea triumfului istoric.

 

Fanii îi așteaptă pe fotbaliști pe străzile din Lisabona

Așa a fost întâmpinat avionul cu echipa Portugaliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.