Liga 1

EXCLUSIV Plecare de ultimă oră de la Dinamo! Şi-a reziliat contractul în această seară

Articol de Victor Vrînceanu  —  luni, 11 iulie 2016

Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă (24 de ani) a ajuns la un acord cu șefii lui Dinamo și și-a reziliat contractul cu formația din "Ștefan cel Mare" în această seară.

Tras pe linie moartă în mandatul lui Mircea Rednic, jucătorul a fost împrumutat în sezonul trecut la Petrolul, unde a marcat o dată în 13 apariții.

Deși spera că totul se va regla după venirea lui Andone, Gavrilă a întâmpinat din nou probleme. Lăsat acasă, fotbalistul cotat la 450.000 de euro a ajuns la un acord pentru reziliere cu șefii clubului deși mai avea 3 ani de contract.

Bogdan Gavrilă a fost exclus din echipă dintr-un motiv incredibil. Potrivit surselor GSP, Gavrilă și Ionuț Negoiță au avut o discuție, iar finanțatorul i-a cerut să se tundă și să renunțe la părul lung.

În plus, patronul i-a cerut să nu mai facă parte din nicio "bisericuță", știindu-se că în trecut era bun prieten cu Steliano Filip, Cosmin Matei și Andrei Marc.

450.000 €este cota lui Gavrilă, potrivit transfermarkt.de

  • Gavrilă, 24 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului 2014-2015, de la Oțelul Galați.
  • Înainte de startul returului sezonului trecut, Gavrilă a fost împrumutat la Petrolul, după ce jucase 16 meciuri pentru Dinamo.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.