Liga 1

EXCLUSIV Reghecampf îl desfiinţează pe Andrei Vochin într-un interviu GSP: "Omuleţul ăsta de la FRF a luat-o razna"

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 iulie 2016

Tehnicianul Stelei a oferit un interviu în exclusivitate pentru reporterul Gazetei din Olanda, Andrei Crăiţoiu, în care a vorbit despre toate problemele şi speranţele Stelei din următorul sezon.

Laurenţiu Reghecampf spune că noul selecționer nu cunoaște fotbalul românesc și că federalii iau decizii rupte de realitate.

În vizor a fost luat Andrei Vochin, consilierul FRF fiind desfiinţat de către Reghecampf:

"Vochin poate să spună ce vrea şi nimeni nu ia nicio măsură! Nu vorbesc neapărat de el pentru că nu vreau să-i fac reclamă gratuită, dar el este un omuleţ care stă şi el pe la FRF şi cam atât! El nu are dreptul să vorbească despre antrenorii români pentru că nu-i cunoaşte. Sau dacă-i cunoaşte, îi ştie doar pentru că a fost jurnalist. Cam atât!

O secundă! Tot Vochin a spus că Christoph Daum este de acelaşi nivel cu Mircea Lucescu. Omul a luat-o razna dacă a ajuns să declare aşa ceva! Mircea Lucescu este în primii zece antrenori din Europa activi, în timp ce Daum nu a fost niciodată în acest top. Ei l-au angajat de pe terasă, haideţi să fim serioşi".

Citeşte acum pe platforma Gazeta Digitală şi din zori la chioşcuri interviul exclusiv cu Laurenţiu Reghecampf, ce spune despre Gigi Becali, transferurile Stelei şi posibilele plecări de la echipă.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ Interviu EXCLUSIV cu Mevlja, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din preliminariile Ligii Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.