Nationala

EXCLUSIV Reghecampf contestă dur numirea lui Daum: "A fost angajat de pe terasă! În 5 luni vor răspunde în fața românilor"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marţi, 12 iulie 2016

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Laurenţiu Reghecampf a analizat numirea lui Christoph Daum pe banca naționalei României.

Antrenorul Stelei spune că noul selecționer nu cunoaște fotbalul românesc și că federalii iau decizii rupte de realitate.

"Eu îi urez succes, dar cei care l-au ales vor răspunde în maximum 5 luni în faţa tuturor românilor! Ei l-au angajat de pe terasă, haideţi să fim serioşi! 

Daum nu ştie nimic despre România şi despre fotbalul românesc! Chiar dacă este un profesionist pe care eu îl cunosc, el n-a mai antrenat de foarte mult timp şi nu ştiu dacă va reuşi. Ca român, îmi doresc ca echipa naţională să aibă rezultate bune indiferent cine este antrenor", a spus Laurențiu Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte acum pe platforma Gazeta Digitală şi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor interviul exclusiv cu Laurenţiu Reghecampf, ce spune despre Gigi Becali, transferurile Stelei şi posibilele plecări de la echipă.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ Interviu EXCLUSIV cu Mevlja, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din preliminariile Ligii Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.