Nationala

Reacție neobișnuită pentru fotbalul românesc! Cum a răspuns Daum criticilor lui Reghecampf: "I-am urmărit cariera"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 July 2016

“Cei care l-au ales pe Daum vor răspunde în maximum 5 luni în fața românilor” au fost cuvintele lui Laurențiu Reghecampf într-un interviu pentru GSP de azi. Neamțul i-a răspuns tehnicianului Stelei.  

"Îl știu bine pe Reghecampf. I-am urmărit cariera. Îl admir atât ca jucător cât și ca antrenor. Dacă pot să-l sprijin într-un fel sau altul o să o fac cu plăcere.

Sunt deschis la critică. Îi întind mâna și îi spun că sprijinul lui e necesar pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Eu am nevoie de voi, dar și voi de mine. Cred că-l voi întâlni pe Reghecampf duminica viitoare.

Îmi poate spune în față ce are de spus. Abia aștept să văd ce reacție va avea între 4 ochi. În fața jurnaliștilor e mai ușor de vorbit. Eu mereu am vorbit frumos despre Reghecampf", a zis Daum la Dolce. 

...despre staff: "Ionuț Badea va rămâne cu noi. Daniel Isăilă s-a retras. Nu știu dacă ne vom mai lua și un al 3-lea asistent. Sunt foarte mulțumit de cei pe care îi am. Ușa e deschisă, dar nu e un must (n.r necesitate). Avem nevoie de un antrenor cu portarii".

...schimbări la Mogoșoaia: "Vom optimiza unele lucruri. Ne găsim la un nivel acum, dar vom mai veni cu câteva lucruri, mici schimbări".

...despre imn și limbă: "E adevărat că am cântat imnul Turciei. Voi învăța limba română și voi învăța și imnul. Știu deja câteva lucruri. Știu că Ștefan cel Mare e amintit, mai știu că se vorbește despre sângele de roman. E un imn frmos, promit să-l învăț".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.