Liga 1

Dezvăluiri șocante ale unui fost patron din Liga 1: "S-au făcut blaturi la nivel mare! Știam de rezultate și spuneam altora să parieze. O echipă trebuia să fie campioană"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 iulie 2016

Adrian Porumboiu, fost finanțator al celor de la FC Vaslui, a vorbit despre situația din Liga 1 și acuză că au fost multe meciuri trucate.

Porumboiu a făcut referire la sezonul 2011 - 2012, când CFR Cluj a câștigat campionatul, iar FC Vaslui a terminat pe locul 2, la diferență de un punct.

"Au fost blaturi la cel mai înalt nivel. Toată lumea știa un singur lucru: campionatul trebuia să ajungă într-un anumit loc. Vaslui a fost o echipă de sacrificiu. Știam de anumite rezultate. Chiar îi rugam pe cei care pariau să parieze pe acele rezultate.

CFR-ul trebuia să fie campioană atunci. Aveau o nesimțire din asta crasă. Numai cu blaturi și aranjamente și nu se mai săturau să fure", a spus Porumboiu la DigiSport.

"Am aflat și eu ulterior că arbitrii nu erau chiar ușă de biserică și eu le luam apărarea peste tot" Ion Crăciunescu, fost șef CCA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.