Nationala

Reghecampf nu crede în șansele lui Daum la națională: "Nu va avea curaj" » Antrenorul Stelei, atac la FRF

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 iulie 2016

Laurențiu Reghegampf a vorbit despre numirea lui Christoph Daum ca selecționer și spune că acesta nu va avea succes pentru că are prea puțin timp la dispoziție.

"Eu nu cred că va putea schimba multe lucruri în fotbalul românesc, din moment ce el are doar doi ani contract și trebuie să califice naționala la Campionatul Mondial din 2018. Nu are timp destul și nu  va avea curajul să folosească jucători noi sau tineri.

Dacă ar fi avut un contract pe 4-5 ani, atunci avea posibilitatea să facă ceva schimbări. În situația de acum, mă îndoiesc că va putea face ceva", a declarat Reghecampf la conferința de presă de azi.

ATAC LA FRF: "caiet de sarcini ca la primarie"

Reghe a vorbit și despre modul în care s-a ales noul selecționer și spune că nu se gândește să antreneze acum România.

"Nu mă gândesc la postul de selecționer. Sunt prea tânăr și nu pot să îndeplinesc anumite condiții din caietul de sarcini. Mai am nevoie de 20 de ani ca să pot trece de caietul de sarcini. Nu vedeți că s-a făcut caiet de sarcini, ca la Primărie. Am spus că nu mă interesează să fiu selecționer, decât dacă pot antrena în paralel cu Steaua. Iar Burleanu a spus că nu se poate", a adăugat Reghe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.