Campionate

Mido, dezvăluiri din vestiarul lui Ajax cu Zlatan și românii: "L-aș fi putut ucide pe Ibra cu foarfeca"

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday 14th of July 2016 12:00

Egipteanul Mido își amintește: "Foarfeca i-a trecut lui Zlatan la câțiva centimetri de cap". Chivu și Lobonț au fost martori în vestiarul lui Ajax

S-a întâmplat în martie 2003, la Amsterdam. Primul care a povestit acele clipe teribile a fost Ibrahimovici, în cartea sa biografică: "La sfârșitul unei partide jucate la Ajax, Mido a intrat valvârtej în vestiar și a urlat: «Sunteți niște rahați mizerabili!». I-am răspuns imediat: «Dacă vreunul dintre noi e rahat mizerabil, atunci ăla ești tu!». Egipteanul a luat-o razna și a aruncat cu foarfeca spre mine. Mi-a trecut puțin pe deasupra capului și s-a înfipt în zid". Chivu și Lobonț erau și ei în cabina "lăncierilor".

"M-am certat cu el pe teren"

Acum, la 13 ani de la acel episod, Mido retrăiește momentul: "Eram iritat că nu fusesem titular. Când am intrat, eram conduși cu 2-0 și, nervos cum eram, am început să mă cert cu Zlatan pe teren. Strigam la toți, iar Ibra îmi replica de fiecare dată. După meci, în vestiar, îmi tăiam leucoplastul de pe glezne. În culmea furiei, am lansat acea foarfecă. L-aș fi putut ucide atunci. I-a trecut la câțiva centimetri de cap".

"Am izbucnit în râs"

Zece minute mai târziu după acel atac, Mido s-a dus la duș. Atacantul suedez se relaxa în jacuzzi.

- Aproape că te-am omorât adineauri. Îți dai seama?, l-a întrebat jucătorul african.
- Sigur că știu!

"Ne-am uitat unul la celălalt și am izbucnit amândoi în râs", n-a uitat Mido. Pentru el însă, perioada Ajax s-a încheiat în acea zi. A fost trimis la echipa secundă, apoi împrumutat la Celta, fiind vândut în cele din urmă la Marseille.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.