Tenis

GALERIE FOTO Simona Halep, calificare fără emoții în sferturile de finală ale BRD Bucharest Open » Cu cine va juca următorul meci

+11 Foto
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 July 2016

Ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, Simona Halep, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului, după ce a trecut de bulgăroaica Isabella Shinikova (locul 156 WTA). 

În sferturile de finală ale competiției, Simona Halep va juca împotriva Dankăi Kovinici din Muntenegru (locul 54 WTA), care a trecut în optimi de Polina Leykina (locul 201 WTA), în două seturi, 6-3/6-2. Partida va avea loc vineri, nu înainte de ora 19:30.

final » SIMONA HALEP - ISABELLA SHINIKOVA 6-4/6-3

După ce în primul meci a acuzat trecerea de la iarbă la zgură, pierzând primul set contra Barborei Krejcikova, Halep nu a mai cedat set în cel de-al doilea meci de la București.

Halep a început în forță și a făcut break în cel de-al treilea game al primului set și a mai avut patru mingi de break la 5-3, însă a câștigat primul act pe propriul serviciu, scor 6-4.

Cel de-al doilea set a debutat în aceeași manieră ca primul, iar Halep a făcut break din al treilea game, însă a cedat pe propriul serviciu la 4-1 și la 5-2. Românca a închis în cele din urmă meciul cu un break, după o oră și 11 minute de joc.

În primul meci pe care l-a disputat pe zgura de la București, Simona Halep a trecut în trei seturi de Barbora Krejcikova (locul 200 WTA), scor 3-6/6-1/6-1. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.