Diverse

Reunire de vis! Poza la care visează oricine » Cu ce fotbalist român a vrut să se fotografieze Ronaldo în club, la Ibiza: "Felicitări, frate! Cel mai bun din lume"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 July 2016

Marius Niculae este în vacanță în Spania și a avut parte de un moment special aseară. Aflat în clubul Lio din Ibiza, "Săgeată" a dat peste fostul său coleg de cameră de la Sporting, Cristiano Ronaldo.

Dublu campion european cu Real Madrid și Portugalia, Ronaldo s-a pozat cu Niculae, fericit de reîntâlnire. Românul a postat imaginea pe facebook cu un mesajul în taguri: "Felicitări, frate! Cel mai bun din lume".

Ronaldo se află în Ibiza în vacanță după EURO, alături de familia sa, urmând să revină curând la Madrid, la pregătirile pentru noul sezon.

Niculae a jucat la Sporting între 2001 și 2005, iar Ronaldo a jucat la seniorii echipei din Lisabona în sezonul 2002-2003.

"Am avut privilegiul să mă schimb în acelaşi vestiar şi să stau în aceeaşi cameră cu Cristiano Ronaldo. Şi la 16 ani era primul la sală, primul la masă, peste tot. Numai aşa poţi ajunge sus", povestea Niculae despre jucătorul portughez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.