Cupa Romaniei

Delegare cu noroc pentru CFR Cluj la Supercupa României! Astra are un motiv în plus să se teamă

Articol de Liviu Manolache  —  sâmbătă, 16 iulie 2016

Supercupa României, Astra - CFR Cluj, se joacă sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV și DigiSport.

Meciul va fi condus la centru de Istvan Kovacs, anunță FRF.RO. Arbitrul din Carei va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Vasile Marinescu și Valentin Avram, ambii din București.

Al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan, și el din București, în timp ce observator de arbitri a fost delegat Ioan Onicaș (Zalău).

Istvan Kovacs, 31 de ani, se află la nivel internațional în categoria ”First”, prima după ”Elite”, acolo unde a fost promovat la finalul lui 2015. CFR se poate numi norocoasă după această delegare. N-a pierdut nici un meci atunci când a fost arbitrată de Istvan Kovacs. 

  • CFR cu Istvan Kovacs in toate competitiile: 16 jocuri - 9 victorii - 7 remize - 0 înfrângeri;
  • Astra cu Istvan Kovacs în toate competițiile: 26 jocuri - 11 victorii - 9 remize -6 înfrângeri;

Kovacs a mai condus o singură dată un meci de Supercupă, pe 25 iulie 2007, Rapid-Dinamo 1-1, 7-6 după penalty-uri, acela fiind şi primul său joc important din carieră, debutul în Liga 1 urmând a se consemna în luna următoare, pe 11.08.2007, Poli Timișoara – Pandurii 3-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.