Liga 1

EXCLUSIV ASA Tg. Mureș continuă transferurile » A semnat pe un an cu un jucător care a evoluat în Bundesliga!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iulie 2016

Dario Bonetti primește întăriri pe zi ce trece, cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon competițional.

În această dimineață, Alexandru Ioniță (26 de ani)  a ajuns la un acord cu mureșenii și va evolua la ASA în următorul sezon.

Acesta a ajuns deja la Tg. Mureș unde astăzi a semnat contractul în prezența oficialilor mureșeni și a agentului Anamaria Prodan.

Ioniță, care a evoluat în carieră la Rapid, FC Koln, Orduspor, AEL Limassol și FC Voluntari, va începe încă de astăzi antrenamentele alături de noua sa echipă și sunt șanse mari ca acesta să fie folosit în prima etapă cu Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 18:30.

"Alex a ajuns la un acord cu ASA Tg. Mureș pentru următorul sezon, un jucător pe care Dario Bonetti și l-a dorit la echipă, iar de al cărui transfer s-a ocupat Anamaria Prodan. Alex este fericit că a revenit în România și e gata să demonstreze că a meritat această șansă", au declarat pentru GSP.RO oficialii grupării mureșene.

Pe lângă Alexandru Ioniță la ASA au mai ajuns în această vară Monzo (Getafe, Martinez (Zaglebie Sosnowiec), Cadu (Gil Vicente), Zicu (ACS Poli) și F. Garcia (Villarreal). În schimb, clubul s-a despărțit de Muth (Gaz Metan), Brandan (Viitorul), Cl. Voiculeț (Pandurii), I. Gonzalez, N'Doye (contracte expirate), I. Balaur, M. Constantin, Ramiro Costa, Ad. Mutu, M. Constantin, Velayos (contracte reziliate), Balici (Sarajevo), P. Pârvulescu, Țucudean (împrumuturi expirate).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.