Cupa Ligii

VIDEO și FOTO » Cupa Ligii rămâne la roș-albaștri, după 2-1 cu Chiajna » Hamroun a adus victoria steliștilor, cu un gol marcat din penalty

+24 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iulie 2016

Steaua a câștigat Cupa Ligii după victoria la limită obținută în prelungiri în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Click AICI pentru liveTEXT / VIDEO

STEAUA - CHIAJNA 2-1
Momcilovici '60, Hamroun '111/Pena '88

Steaua a fost echipa cu inițiativa în atac la începutul meciului, iar Vlad Achim a încercat un șut de la distanță în minutul 17, însă execuția a trecut mult peste poartă.

Enache a ratat și el o ocazie importantă și a șutat în plasa laterală după o pasă pe culoar primită de la Hamroun.

Stanciu și-a încercat norocul la finalul primei reprize, însă mai întâi șutul său de la marginea careului a fost respins de Mamele în corner, pentru ca mai apoi execuția căpitanului stelist să fie reținută de Bălgrădean.

Cea mai controversată fază a meciului a avut loc cu un minut înainte de pauză. Același Cristescu a primit o pasă excelentă de la Feussi și a lovit cu capul din plonjon, însă mingea a lovit bara. Mijlocașul Chiajnei a căzut, iar în momentul în care a încercat să se ridice și să urmărească mingea a fost oprit de Gabriel Tamaș și a cerut lovitură de la 11 metri, însă Vasile Avram a lăsat meciul să continue.

Steaua a deschis scorul după o oră de joc, prin reușita lui Momcilovici. Mingea a ricoșat la fundașul sârb după ce Bălgrădean a respins lovitura de cap trimisă de Golubovici din centrarea lui Hamroun. 

Cristescu a trecut pe lângă egalare cu un sfert de oră înainte de final, când a șutat din unghi pe lângă poarta apărată de Niță.

Câteva momente mai târziu, Bălgrădean a rămas fără reacție la șutul trimis de Golubovici de la margine careului, însă mingea a lovit bara.  

Concordia a egalat în minutul 88, prin Pena, care l-a învins pe Niță cu o lovitură de cap, după o pasă primită de la Melinte.

Hamroun a marcat golul victoriei pentru steliști în a doua repriză de prelungiri, din penalty, în minutul 111. Lovitura de la 11 metri a fost obținută de Muniru, după o intervenție a lui Serendiuc. 

Cupa Ligii obținută în această seară este trofeul cu numărul 58 din istoria Stelei.

ECHIPELE de start:

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Achim, Bourceanu, Stanciu - Ad. Popa, Tudorie, Hamroun

Rezerve: Cojocaru, Muniru, Simion, Golubovici, Vîlceanu, Aganovici, Dan Popescu

Concordia: Bălgrădean - Tincu, Mamele, Melinte - Feussi, Bruno Madeira, Roșu, Grădinaru, Bucurică - Marian Cristescu, Pena

Rezerve: Iacob, Bărboianu, Serendiuc, Constantinescu, Adrian Cristea, Albu Cristian, Florin Rasdan

Arbitru: M. Avram
Asistenți: Ad. Ghinguleac, M. Orbuleț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.