Cupa Ligii

VIDEO Chiajna contestă lovitura de pedeapsă acordată Stelei: ”Nu e niciodată penalty”. Nici Muniru nu era convins că a fost

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 18th of July 2016 12:00

Chiajna a acuzat arbitrajul, Crăciunescu și Porumboiu îi dau dreptate, nici măcar Muniru nu era convins că a fost penalty.

Concordia a cerut penalty în prima repriză, n-a primit, în schimb, Steaua a beneficiat de un 11 metri acordat eronat de către arbitrul Marius Avram, în minutul 111, care a decis soarta trofeului.

VIDEO: Vezi AICI faza!

Și după penalty-ul oferit după duelul Serediuc - Muniru, jucătorii Chiajnei l-au acuzat pe "central", dar și la final, după ce-au vizionat faza pe smartphone-uri, chiar pe gazon. Iar foștii arbitri internaționali Porumboiu și Crăciunescu au dat dreptate ilfovenilor.

"Tamaș mi-a recunoscut"

"Concordia a arătat curaj, cred că Steaua n-avea nevoie de ajutorul arbitrului. La Marian Cristescu, în prima repriză, a fost mult mai penalty decât cel acordat adversarilor pe final de meci. Noi ne-am simțit bine fizic, simțeam că putem înscrie și câștiga trofeul, dar din păcate a venit acea fază cu Muniru și cu Serediuc", a spus Marius Pena.

"Tamaș mi-a recunoscut că m-a faultat, am simțit două mâini pe mine și-am căzut", a declarat Marian Cristescu. În minutul 45, fotbalistul Chiajnei a fost ținut în careu de către stelist, iar Ion Crăciunescu a comentat la DigiSport că se impunea penalty!

Ce spune Muniru

Sulley Muniru, cel tamponat de Serediuc la faza din finalul meciului, n-a fost foarte convingător în a-și apăra cauza după fluierul final: "Jucătorul advers m-a atins, asta este, până la urmă. Chiar dacă m-a atins puțin, trebuia să se dea penalty. Și adversarul dacă era în locul meu, ar fi procedat la fel, ar fi căzut. Eu doar mi-am făcut meseria".

"Nu e niciodată penalty la Muniru, în schimb e clar la Tamaș, în prima repriză! Chiajna trebuia să primească 11 metri"
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

"N-aș fi acordat niciodată penalty la acea fază din finalul meciului. Muniru vine în forță, Serediuc se lasă un pic pe adversar, dar nu-l împiedică în așa fel încât să se dea 11 metri"
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

"Măcar de-am fi ajuns la penalty-uri. Dacă s-a acordat penalty pe final de Cupă, ar fi trebuit să ni se dea și nouă în prima repriză, fiindcă situația a fost asemănătoare"
Emil Săndoi, antrenor Concordia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.