Tenis

Ilie Năstase la 70 de ani! Forever Young » 8 pagini speciale cu unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie: "UN GENIU"

foto: Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 July 2016

Ilie Năstase aniversează astăzi împlinirea a 70 de ani! Primul număr unu mondial din istoria ATP şi dublu campion de Mare Şlem la simplu a marcat tenisul prin performanţe, dar şi prin originalitate.

Gazeta Sporturilor de astăzi i-a dedicat 8 pagini unuia dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile.

Legenda tenisului se destăinuie într-un interviu de două pagini, iar alţi mari sportivi îi adresează urări în materialele dedicate lui Nasty.

Dar cine este cel care a stat în spatele succesului lui Ilie Năstase? Fratele lui susţine că "dacă nu eram eu, NU ar mai fi existat marele Ilie, jucătorul de tenis".

Fost jucător de Cupa Davis, Constantin Năstase povesteşte extrem de multe momente inedite din începăturile lui Nasty şi cum l-a determinat "chiar şi cu bătaia" să renunţe la fotbal pentru tenis. "Nici nu se antrena, a fost pur şi simplu un geniu!", mai spune Constantin Năstase.

Nu rata cele 8 pagini dedicate lui Ilie Năstase în Gazeta Sporturilor de astăzi şi acum pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Steaua, total descoperită cu o săptămână înainte de Sparta Praga! Un om de bază ar avea probleme la inimă! Informații incendiare

√ Cum este caracterizat stoperul luat de Steaua de la PAOK chiar de către greci

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din preliminariile Ligii Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.