Nationala

Vochin continuă războiul cu Reghecampf: "Sunt lucruri de educație elemantară! Pe lângă el, Șumudică s-a comportat normal"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 19 iulie 2016

Andrei Vochin și Laurențiu Reghecampf continuă războiul declarațiilor, pornit săptămâna trecută.

După ce antrenorul Stelei a refuzat să dea curs invitaţiei lui Daum de a vorbi la sfârşitul finalei Cupei Ligii, Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu şi omul care l-a adus pe tehnicianul neamţ în fruntea naţionalei, l-a înţepat pe "principalul" roş-albaştrilor.

"Avem în România antrenori civilizaţi, sper ca Reghecampf să fie doar excepţia de la regulă. Era de bun-simţ măcar să vină, să dea mâna şi să se salute cu Daum, nu să treci pe acolo și să te prefaci că nu vezi un om care e cineva pentru istoria fotbalului mondial. Puteai măcar să-l saluți, să-i lași numărul de telefon și vă puteați stabili o întâlnire undeva unde puteați discuta mai liniștit. Sunt lucruri de educație elementară. Doar nu ar fi avut selecţionerul pretenţia să discute după meci despre tactica Stelei.

Șumudică, așa cum îl vedeți exuberant la televizor, dezechilibrat de foarte multe ori, a avut o atitudine de om normal față de Daum. Și-au strâns mâna și au stat la masă.

Mă întreb dacă lui Reghecampf i-ar fi convenit să fie tratat la fel în cazul în care s-ar fi aflat într-o ţară străină. Politicos era ca el să-l trateze pe Daum ca pe un coleg de breaslă, nu neapărat ca pe un selecţioner", a declarat Vochin la DolceSport.

Citește și: Reghecampf a explicat CLAR motivul pentru care a REFUZAT să discute cu Daum: "Îl sun când vine în țară" » Ce plan are antrenorul Stelei 

Citește și: Prima reacție a lui Daum, după ce a fost evitat de Reghe: "Nu am avut nicio şansă, dar există telefon"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.