Liga Campionilor

Dilemă înainte de Sparta Praga! Duckadam a dezvăluit care e singura necunoscută a lui Reghe în primul 11

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iulie 2016

Steaua și Sparta Praga se vor duela marți, 26 iulie, în manșa tur din turul III preliminar al Ligii Campionilor, la Praga.

Înaintea meciului, antrenorul Reghecampf are o dilemă. Tehnicianul trebuie să decidă dacă îl va titulariza pe Alex Tudorie sau pe Bojan Golubovici.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre situația de la echipă și a spus că atacantul adus ce la CSMS Iași trebuie să fie titular.

"Eu cred că Golubovici va fi titular în meciul cu Sparta Praga. Este este mai combinativ decât Tudorie, caută mereu poarta și dă bine cu capul. În plus, el are mai multe experiență decât Tudorie. Mi-a plăcut de el la meciul cu Chiajna", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Alex Tudorie a fost senzaţia Stelei în meciurile amicale, însă a fost dezamăgirea primului joc oficial al vicecampioanei.

În finala Cupei Ligii cu Chiajna, atacantul a jucat slab şi a fost schimbat la pauză. În locul lui a fost introdus Golubovici, care a schimbat faţa echipei şi a produs primul gol al trupei lui Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.