Liga 2

Mititelu a prezentat motivarea instanței în cazul dezafilierii Universtității Craiova: "Propunerea lui Sandu nu a fost o sugestie și nu suporta o discuție contrară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 iulie 2016

Pe 13 iunie Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova. În plus,  Adrian Mititelu trebuie să primească 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

Astăzi, pe contul său de Facebook, Adrian Mititelu a prezentat motivarea sentinței dată de Tribunalul București. Instanța a admis în totalitate rechizitoriul DNA.

Mititelu a postat toate cele 21 de pagini ale motivării și a subliniat concluzii instanței.

Cele mai importante concluzii din motivarea sentinței:

  • Din analiza materialului probelor administrat în faza de urmărie penală și de cercetarea judecătorească s-a creat convingerea instanței că acuzația a fost dovedită, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că faptele există, constituie infracțiuni și au fost săvârșite de inculpați.
  • Exercitarea votului în cadrul ședinței s-a manifestat ca o "simplă ridicare de mână", ce a avut la bază superficialitatea în raport cu propria gândire și obediență față de ceea ce "propune" președintele FRF.

  • "Propunerea" inculpatului Mircea Sandu nu a fost o simplă sugestie, ci a îmbrăcat forma unei recomandări care nu poate suporta nicio discuție contrară, adică "votați propunerea așa cum eu am hotărât".

  • Excluderea provizorie a SC FC Universitatea Craiova din SA din cadrul FRF a fost rezultatul relei credințe și a abuzului față de clubul craiovean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.