Liga 1

În război cu Neubert » Steaua l-a reclamat la FRF pe preparatorul fizic neamţ

Vremurile în care Neubert îi pregătea fizic pe stelişti au trecut // Foto: Alex Nicodim

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 21st of July 2016 12:00

Clubul l-a reclamat la FRF pe preparatorul fizic neamţ fiindcă n-a achitat clauza de reziliere a contractului şi a plecat la ŢSKA Sofia.

Povestea de iubire dintre Steaua şi Thomas Neubert, "mâna dreaptă" a lui Reghecampf în primul şi până acum 5 săptămâni şi în al doilea mandat, s-a spulberat în această vară.

După ce a decis să renunţe la colaborarea cu roş-albaştrii şi să dea curs ofertei venite din partea bulgarilor de la ŢSKA Sofia, neamţul a fost înştiinţat că trebuie să achite clauza de reziliere unilaterală, cifrată la 300.000 de euro.

Ieri s-a judecat la Comisia de Disciplină

Neubert nu doar că n-a virat niciun ban în contul Stelei, dar nici măcar n-a răspuns la solicitarea făcută de Valeriu Argăseală. Tocmai din acest motiv, şefii vicecampioanei au întocmit o plângere, în care îl reclamă că nu şi-a onorat obligaţiile din contract.

Pângerea a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, care a programat ieri primul termen. S-a amânat pentru săptămâna viitoare, atunci când e aşteptat şi un punct de vedere oficial al preparatorului fizic.

Reghe a plătit când a plecat

În urmă cu doi ani, atunci când Reghecampf a decis să rupă contractul cu Steaua şi să accepte propunerea celor de la Al Hilal, a fost un caz asemănător.

Exista în contractul său o clauză de reziliere, cifrată la 800.000 de euro. Gigi Becali n-a dorit să-l lase să plece gratis, iar Reghecampf a fost nevoit să achite suma respectivă.

7.500 € era salariul lunar pe care Thomas Neubert îl avea la Steaua, la fel ca şi în primul mandat

100.000 €era bonusul pe care Neubert îl avea stipulat în înţelegerea cu Steaua şi pe care îl primea dacă ajungea cu echipa în grupele UCL

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.