Liga Campionilor

Primul "11" e gata, iar GSP l-a aflat! » Reghecampf a hotărât ce echipă va trimite în teren cu Sparta Praga

Pintilii va fi marți pe teren, la turul cu Sparta // Foto: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday 22nd of July 2016 12:00

Reghecampf a hotărât ce echipă va trimite în teren marţi, la Praga, la debutul în preliminariile UCL.

4 zile. Atât o mai desparte pe Steaua de manşa tur a meciului cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Cum partida cu CSMS Iaşi, din prima etapă a Ligii 1, a fost amânată şi nu se va mai juca duminică, Reghecampf are timp suficient la dispoziţie pentru a pregăti bătălia cu cehii pentru play-off-ul UCL.

În funcţie şi de prestaţia jucătorilor din finala Cupei Ligii, 2-1 cu Chiajna, dar şi de ce au arătat în cele două cantonamente, Reghe a decis deja primul "11".

Chiar dacă în campionat va fi nevoit să folosească un jucător care e eligibil pentru naţionala sub 21 de ani, marţi seară, la Praga, în echipă nu se vor regăsi nici portarul Cojocaru, nici atacantul Tudorie.

Nici măcar Ovidiu Popescu, care e accidentat la mână şi nu se poate conta pe serviciile lui. Singura dilemă e în privinţa celor doi mijlocaşi din faţa apărării.

Mihai Pintilii are probleme la coaste după participarea la Campionatul European din Franța, dar surse din cadrul echipei susțin că e apt din punct de vedere medical, mai ales că a fost menajat în partida din Cupa Ligii cu Chiajna.

Iar cel de-al doilea jucător care va apărea pe teren e Vlad Achim, fotbalist transferat în această vară de la FC Voluntari și care l-a impresionat pe Gigi Becali, după ce i s-a povestit cum s-a descurcat în cantonamentul din Olanda.

"Achim este senzație, așa mi-a zis MM. Reghe o să înceapă cu el titular și o să vadă cine mai vine lângă el. Vă dați seama ce bine a jucat dacă i-a luat fața lui Pintilii?!", a dezvăluit patronul în urmă cu câteva zile.

Echipa Stelei, marţi, la Praga:

Niţă - G. Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Pintilii, Vl. Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Golubovici

Steaua, acum 1 an, la primul meci european, cu Trencin
Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Tade

6,00este cota caselor de pariuri pentru scor corect la meciul de marți din Ligă, 1-0 pentru Sparta Praga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.