Liga 1

Răsturnare de situație în cazul clubului Rapid » Actul care le dă speranțe giuleștenilor nu a fost semnat de lichidator

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2016

Situația celor de la Rapid este tot mai complicată și se pare că actele depuse la LPF nu ar fi fost semnate de administratorul clubului.

 Valerii Moraru, finanțatorul Rapidului, a anunțat ieri că lichidatorul Aurel Brihac a trimis un act prin care clubul se poate înscrie în Liga 1.

"Dimineață aveam o poziție, în funcție de un document de la administratorul judiciar. După amiază, a mai apărut un document, s-a schimbat poziția administratorului judiciar. E o speranță pentru Rapid, un club de tradiție, care și-a câștigat dreptul de a juca în Liga 1 pe teren" Gino Iorgulescu, președinte LPF, ieri

Totuși, se pare că Brihac nu a semnat niciun act, după cum se anunță printr-un comunicat trimis de administratorul judicicar către LPF.

"Cererea nu a fost completată şi nu a fost depusă de Brihac Aurel, în calitate de lichidator judiciar. Brihac Aurel nu a solicitat înscrierea şi participarea în campionatul Ligii 1 sau în Cupa Ligii, în ediţia 2016-2017"
Comunicatul lui Brihac

În același comunicat se arată că Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are asigurare și nici oficiali. 

Comisia de Disciplină a FRF va decide luni dacă Rapid poate participa în Liga 1. Dacă se dovedește că Brihac nu a semnat acele acte, șansele ca formația giuleșteană să joace în prima ligă sunt mici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.