Liga 1

Andone se pregătește de duelul cu Astra: "Vreau să văd agresivitate! Vom juca la victorie" » Ce spune despre suspendarea lui Șumudică

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2016

Astra și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 21:00, în derby-ul primei etape a noului sezon din Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a prefațat duelul cu formația campioană și a spus că formația alb-roșie va juca la victorie.

"Astra este o echipă puternică. I-a pierdut doar pe Găman şi Alibec, dar are jucători excepţionali, aşa cum este Teixeira. Vreau să văd agresivitate şi atitudine la echipa mea. Este început de campionat şi nimeni nu o să se menajeze. Sper să fie un meci spectaculos.

Absenţa lui Şumudică de pe banca tehnică va fi o pierdere pentru Astra. Pregătim meciul la victorie şi sper ca jucătorii să respecte planul de joc.

Nu avem probleme de lot. Toţi jucătorii sunt valizi şi pregătiţi de începerea campionatului. Avem zece jucători noi, mă refer şi la cei care au fost împrumutaţi şi au revenit la echipă.Lotul va mai fi completat cu un atacant, suntem în căutări, în negocieri", a spus Andone la conferința de presă.

Meciul Astra - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.