Stranieri

Ar fi surpriza verii » Arabii anunță că Pițurcă este dorit de cea mai puternică națională din Europa

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 July 2016

După ce s-a despărțit de Al Ittihad, Victor Pițurcă ar putea redeveni selecționer.

Presa din Arabia Saudită anunță ceea ce ar putea fi cea mai mare surpriză a verii: Victor Pițurcă este dorit ca selecționer al Belgiei.

Belgia, echipă clasată pe locul 2 în clasamentul FIFA, s-a despărțit de Marc Willmots după ce a fost eliminată în sferturile EURO 2016.

Victor Pițurcă, 60 de ani, a mai antrenat de-a lungul carierei la Steaua, U Craiova, naționala de tineret a României și naționala mare a României.

Belgia caută selecționer pe site

În plus, arabii scriu că Pițurcă mai este dorit de două cluburi din Arabia Saudită.

După demiterea lui Wilmots, federația din Bruxelles a lansat un casting pe site-ul oficial. Se cere un profil explicit, atestat de rezultate, deadline-ul fixat fiind pe 31 iulie.

Potrivit La Derniere Heure, profilul cerut e clar și caracteristicile noului tehnician trebuie detaliate în nota redactată: "Experiență, să fi obținut rezultate în fotbalul mondial, să dețină atestate pentru cunoștințele tactice și capacitatea de a transfera jucători de top și pentru a lucra cu experți de vârf. Să fie un bun comunicator, să se adapteze activității într-o organizație, în colaborare cu o structură comercială, financiară și managerială. Iar dacă vă încadrați, nu ezitați să ne contactați".

A scăpat de probleme cu viza

După ce și-a dat demisia de la Al Ittihad, Pițurcă nu a putut pleca din țară, fiindcă nu primea acceptul clubului. Românul s-a adresat Ambasadei României, iar oficialii saudiți au decis să îi acorde viza.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.