Liga 1

Primul căpitan străin al Stelei și-a luat la revedere de la roș-albaștri: "A fost o mândrie!" » Care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit la Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2016

Fernando Varela a acordat un interviu la plecarea de la Steaua, în care a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute la gruparea roș-albaștrilor.

"Mi-a fost mai greu în primele șase luni, când au existat multe critici și se spunea despre mine că nu sunt de nivelul Stelei. Dar, ușor-ușor, cei care m-au adus mi-au dat încredere și am devenit un jucător de bază al echipei. Cel mai frumos moment a fost câștigarea primului titlu de campion cu Steaua, după victoria de la Cluj, cu Universitatea. 

A fost o mândrie și o plăcere foarte mare să port banderola de căpitan al Stelei. Sincer să fiu, nu m-aș fi așteptat niciodată să am parte de această onoare, mai ales că eram de doar doi ani la Steaua și am fost primul străin care a purtat banderola la această echipă. Pentru acest lucru trebuie să le mulțumesc lui Constantin Gâlca, Mirel Radoi și Laurențiu Reghecampf, care au crezut în mine și în faptul că trebuie să fiu căpitan", a spus Varela pentru site-ul oficial al Stelei.

Fostul căpitan al Stelei s-a transferat zilele trecute în Grecia, la PAOK Salonic, mutare în urma căreia Steaua a primit 1,4 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.