Liga 1

UPDATE Surpriză! Exclus din lot de Reghe, Hamroun a fost dat de gol de tatăl său » Unde se află de fapt jucătorul

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2016

Steaua a anunțat în această dimineață că Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida cu Sparta Praga. 

Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamentul de azi motivând că are de rezolvat niște probleme personale. 

Așadar, Laurențiu Reghecampf a decis să-l excludă din lot pentru partida împotriva cehilor. 

13:20 

Deși i-a anunțat pe cei de la club că a plecat în Franța pentru a rezolva unele probleme cu un apartament pe care îl are la Paris, Jugurtha Hamroun a fost trădat de tatăl său, care îi este și impresar, informează Digi.

Acesta a postat o poză în care apare alături de fiul său în Zurich. Surse din cadrul clubului susțin că Hamroun ar avea o ofertă din Qatar și îi forțează mâna lui Gigi Becali pentru a-l vinde.

CE SPUNE PAGINA DE FACEBOOK A STELEI

"Hamroun, exclus din lot pentru meciul cu Sparta!

FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praha, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia.

Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale.

Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praha, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru", anunță site-ul oficial al clubului. 

Echipa probabilă cu Sparta Praga:

Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Achim, Pintilii - Popa, Stanciu, Aganovici - Golubovici  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.