Liga 1

Săndoi, nervos după 0-2 cu CFR Cluj: "Colţescu a greşit împotriva noastră! Am avut penalty" » Miriuță recunoaște

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 July 2016

CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Chiajna, scor 2-0, cu două goluri marcate în minutele 67 şi 69.

La finalul meciului, Emil Săndoi, antrenorul Chiajnei, a criticat dur prestaţia lui Sebastian Colţescu, care nu a acordat un penalty pentru ilfoveni în minutul 26. Vezi aici detalii.

"Am avut penalty clar la 0-0. Sunt nemulţumit. Colţescu a greşit clar împotriva noastră. În Liga 1, valorile sunt sensibil egale şi, din păcate, diferenţa se face mereu în favoarea adversarilor noştri. Şi cu Steaua în Cupa Ligii am avut penalty neacordat. Mă roade cel mai tare asta. Ne întoarcem la acele probleme care ne creează disconfort.

Am avut şi ocazia aceea la 0-0, când Roşu a rămas singur cu Marc. Este adevărat că şi noi am făcut greşeli în defensivă, greşeli de marcaj. În repriza a doua, CFR a marcat două goluri în două minute, iar pe final noi am mai avut ceva ocazii. Clujenii au o echipă foarte bună, cu jucători de valoare", a spus Săndoi la DigiSport.

Miriuţă recunoaşte: "A fost un henţ, dar era de la jumătate de metru"

Vasile Miriuţă, antrenorul lui CFR, a vorbit despre victoria obţinută şi a recunoscut că se putea da henţ la faza incriminată de Săndoi.

"Nu ştiu dacă a fost noroc pentru că timp de 20-25 de minute cei de la Chiajna nu au ieşit din jumătate lor. E adevărat că după aceea au avut şi ei o bară, dar în repriza a doua am fost peste ei. Am marcat de două ori şi am obţinut trei puncte importante, având în vedere că plecam cu -6 puncte. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată.

La pauză le-am spus jucătorilor că trebuie să deschidem jocul pe margini. Ne dorim să batem FC Botoşani etape viitoare. Vom pregăti meciul cu mare atenţie.

A fost un henţ, dar nu mă pot să mă pronunţ. Era o distanţă de jumătate de metru. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj", a spus Miriuţă la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.