Liga 1

Becali a decis să schimbe radical politica de transferuri: "O să spuneţi că sunt xenofob şi extremist" » Ce jucător are şanse să vină în locul lui Hamroun

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iulie 2016

Scandalul dintre Steaua şi Hamroun l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că schimbă strategia de transferuri.

Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să mai aducă străini la formaţia roş-albastră pentru a nu mai avea probleme.

"Eu am greşit. Aveam anumite concepţii şi le-am încălcat. Dar se va schimba asta. Dacă vă spun ce hotărâre am luat, o să spuneţi că sunt extremist şi xenofob. Vă daţi voi seama la ce mă refer. Dacă zic, o să vină lumea şi o să spună că este discriminare", a spus Becali la televiziunea sportro.

Florin Tănase în locul lui Hamroun?

Becali este dispus să îl lase pe Hamroun să plece, dar doar pentru 3 milioane de euro. Dacă algerianul va pleca, Florin Tănase poate fi înlocuitorul acestuia.

Patronul Stelei a făcut o ofertă pentru mijlocaşul Viitorului, dar Hagi a refuzat-o. Cu toate acestea, Becali nu şi-a luat gândul de la vedeta constănţenilor.

"Pentru el am făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, dar nu a fost bună. Hagi a refuzat-o. Vom vedea ce va fi. Aveţi răbdare", a spus Becali.

1.700.000 €este cota lui Tănase, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.