Diverse

Un sportiv american a trăit sperietura vieții în timp ce juca Pokemon Go: "A fost pentru prima oară când m-am temut pentru viața mea"

Foto: Twitter/Bloomberg

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 July 2016

Faith Ekakitie, un fundaș al echipei de fotbal american din Iowa, a fost oprit de poliție în parc, în timp ce juca popularul joc și a povestit experiența într-o postare pe Facebook.

Ekakitie a fost oprit de cinci ofițeri de poliție, care și-au îndreptat pistoalele către el, în timp ce erau în căutarea unui hoț care dăduse o spargere la o bancă din apropiere.

Sportivul nu a răspuns inițial ordinelor poliției deoarece avea căștile cu muzică pe urechi.

"Azi a fost pentru prima oară când m-am temut cu adevărat pentru viața mea. Buzunarele mi-au fost verificate, mi-au deschis rucsacul și l-au cercetat cu atenție și mi-au spus să-mi ridic tricoul pentru percheziție. Sfătuiesc oamenii să fie mai atenți la împrejurările în care se găsesc, pentru că eu sigur nu am fost", a scris jucătorul celor de la Iowa.

Polițiștii au explicat mai apoi că Ekakitie a fost oprit deoarece corespundea descrierii hoțului, care era tot un bărbat de culoare îmbrăcat în haine negre.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.