Liga Campionilor

Steliștii sunt gata pentru duelul cu Sparta Praga! Conducerea le-a promis prime consistente pentru acest joc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2016

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, e convins că jucătorii vicecampioanei vor da totul pe teren la meciul de la Praga, care se joacă mâine, de la 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.Ro. 

"Este un meci foarte, foarte important, atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. N-am mai reuşit de mult să ne calificăm în grupe şi cred că ar fi cazul să repetăm acele calificări din trecut. Va fi un meci foarte greu, cu un adversar incomod, dar accesibil.

Absenţa oricărui jucător e un handicap. Cei care vor intră o vor face pentru a se califica. Cred că va fi o prima consistentă în cazul unei calificări. Cu toţi jucătorii care au plecat, anul trecut nu am reuşit să ne calificăm, e adevărat că am fost foarte aproape cu Partizan.

Sper să prindem o formă sportivă bună, să credem în şansele noastre şi să ne întoarcem cu un rezultat care să ne dea speranţe pentru meciul retur. La meciul retur vom avea şi aportul publicului, care cred că va fi numeros pe Naţional Arena. S-a văzut că la meciurile cu miza au fost oameni pe stadion”, a declarat Helmuth Duckadam la SportTotal FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.