Liga 1

Au apărut primele probleme la Astra » Demisii în lanț în tabăra campioanei

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2016

Astra a câștigat sezonul trecut titlul de campioană pentru prima dată în istorie, deși de-a lungul anului s-a confruntat cu mari probleme financiare.

Dacă banii de la UEFA și cei din drepturile TV au salvat situația în ceea ce privește salariile către jucători și staff, nu același lucru s-a întâmplat și cu ceilalți angajați ai clubului.

Trei dintre muncitorii care lucrează la stadionul din Giurgiu au anunțat conducerea că demisionează după ce nu și-au primit salariile de 10 luni, anunță Digi. Și la stadionul din Ploiești unde Astra își pregătește meciurile sunt probleme.

Alți angajați ai campioanei, care au grijă de arena Astrei de la Ploiești, vor să plece, însă aceștia încă mai speră să-și recupereze banii după eliberarea condiționată a patronului Ioan Niculae.

Contactat telefonic, Petre Buduru, directorul general al Astrei, a reacționat nervos: "Ce, v-au trimis cei de la Steaua să faceți investigații? Care este problema voastră? Ce eu am venit la voi la Digi să fac investigații? Orice societate are datorii. Da, am datorii..care e problema voastră?”, a spus Petre Buduru, după care a închis telefonul, conform Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.