Liga 1

EXCLUSIV Declarație de dragoste a lui Ante Puljici pentru fanii lui Dinamo! De ce nu a ales Steaua în această vară

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 25 July 2016

Ante Puljici, 28 de ani, a semnat cu Tom Tomsk, croatul alegându-i pe ruși în detrimentul lui Dinamo și al Stelei. Fundașul a explicat motivele pentru care nu a ales rivala roș-albilor, deși oferta financiară este superioară echipei la care a evoluat în sezonul trecut.

"Sincer, nu m-am văzut niciun moment în tricoul Stelei, deși am apreciat faptul că oamenii de acolo s-au gândit să mă transfere și au făcut eforturi concrete să ajungă la o înțelegere cu mine.

De ce nu mă vedeam la Steaua? Fiindcă suporterii lui Dinamo m-au plăcut și respectat foarte mult, iar eu respect asemenea detalii. De aceea n-am acceptat să continuu discuțiile cu Steaua.

La Tom Tomsk n-a fost doar chestie de bani, ci și faptul că joc într-o ligă foarte puternică, precum cea a Rusiei", a explicat croatul pentru GSP.RO.

Fotbalistul este satisfăcut de victoria "câinilor" în dauna Astrei, 4-1: "Nu pot să spun decât că sunt foarte fericit pentru băieți. Au făcut și un meci bun, au și marcat multe goluri, răzbunând înfrângerea cu 2-4 din finalul campionatului. Mi-a plăcut să aud de succesul lui Dinamo, mai ales că cei de la Astra au fost aroganți atunci. E cel mai bine să răspunzi adversarului prin victorii, când poți".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.