Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit un episod incredibil cu Hamroun în cantonament: "Nu s-a mai întâmplat așa ceva vreodată! A început să plângă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iulie 2016

Gigi Becali continuă războiul cu Jugurtha Hamroun, exclus din lot pentru că a plecat în Elveția să-și negocieze transferul la arabi, și a dezvăluit că fotbalistul de 27 de ani a venit cu femei în cantonamentul Stelei.

"Steaua e o instituție serioasă, nu e nici spital de psihiatrie și nici instituție de mediere. Când vii la Steaua, respecți contractul, la fel și clubul. Cine nu respectă contractul trebuie să plece!

Mie nu-mi vine să cred ce a făcut Hamroun. Asemenea obrăznicie e inadmisibilă. Chiar dacă îi plătesc tot contractul și-l țin pe bancă lângă Reghecampf, eu îl distrug!

Înainte să facă asta a mai făcut ceva ce nu s-a înâmplat vreodată în lume. O să vă spun ce a vrut să facă. N-a vrut să se ducă în cantonament, mi-a spus Mihai Stoica. Eu i-am zis lui Mihai să-i arate contractul și să facă ce vrea. 

Hamroun a adus o gagică în cantonament. Am zis că nu vă spun, dar v-am zis. A băgat-o pe geam, nu știu pe unde a băgat-o. La el nu contează, face ce vrea. A început să plângă și mi-a zis că nu vrea să audă taică-su de problemele pe care le are la Steaua. Hamroun a venit la antrenament până la urmă, dar nu mai am nevoie de el. Dacă nu va pleca, va sta în tribune și va primi salariul. Dar el a semnat deja, e ca și plecat. Arabii vor da banii pe el 100%", a dezvăluit Becali la Digisport.

"Anderlecht l-a cerut și pe Stanciu, dar le-am spus că discutăm după meciurile de calificare în Ligă. Singurul lucru pe care-l puteam face eu cu Hamroun era să-l țin în lanț cu lacăt după semnalele pe care ni le-a dat. Mihai Stoica i-a spus că fără 3 milioane de dolari nu pleacă. Acum îi zic și eu că nu pleacă fără banii ăștia. De ce? Pentru că a semnat contractul" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.