Diverse

Dezvăluiri » Arbitrul român care a făcut o avere din afaceri: ”Am pierdut 60 de milioane de euro pe Bursă fără să înnebunesc!”

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 iulie 2016

Fostul arbitru constănțean Constantin Frățilă, 55 de ani, vorbește despre vremurile tulburi trăite în Liga 1 în urmă cu 15-20 de ani și povestește cum a strâns milioane de euro din afaceri.

"Arbitrajul a fost ca o fată frumoasă pe care am iubit-o în tinerețe! Sigur că am nostalgia acelor vremuri!". Timp de șapte sezoane, 1995-2002, Constantin Frățilă a făcut parte din corpul "centralilor" din Liga 1 în anii tulburi ai unui campionat haiducesc. Vorbește cu tâlc despre aventura sa în jungla lui Pădureanu, Pinalti, Sechelariu și Copos, frazele sunt alunecoase, dar un singur numitor comun s-a păstrat cu certitudine între ieri și azi: averea constănțeanului.

Marele boom l-a dat însă la bursă, unde a început să fie activ încă din perioada când arbitra: "Am prins gustul, mai ales că activitatea pe bursă era neimpozabilă atunci. Tot ce acumulai însemna plusvaloare. În anul crizei am pierdut 60 de milioane de euro în șase luni! Dacă vindeam înainte, banii ăștia îi scoteam. Nu m-a luat însă capul de la povestea asta".

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi interviul complet cu Frățilă cu povești despre arbitraj, detalii de culise și pe ce a mizat la bursă și în afaceri de a ajuns la o avere de 35 de milioane de euro!

Alte subiecte exclusiv print:

 ✓Detalii interesante despre orașul care găzduiește azi duelul Sparta - Steaua
✓Fost jucător la Gent, Puljici dezvăluie la ce trebuie să fie atenți cei de la Viitorul
✓Lui Dinamo îi convine noua regulă cu jucătorul U21 obligatoriu! Andone explică de ce
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.