Liga Campionilor

Continuă problemele financiare la Astra! Șumudică le-a transmis un mesaj jucătorilor înaintea duelului cu FC Copenhaga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2016

Secundul Cristian Petre și Filipe Teixeira au participat la conferința de presă care precede meciul de miercuri, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu FC Copenhaga.

Cristian Petre a vorbit despre absenții pe care îi va avea Astra în meciul de mâine și a dezvăluit ce le-a transmis Șumudică jucătorilor, acesta fiind suspendat.

"Un rezultat bun ar fi și un 0-0. Denis Alibec și Dandea lipsesc. Săpunaru e în lot și probabil va fi pe bancă. S-a simțit la meciul cu Dinamo că Șumi nu le-a putut transmite ce a vrut jucătorilor. Tot ce a transmis a făcut-o prin mine. El vrea mai multă agresivitate și echipa să facă un efort comun. Dacă vom reuși să jucăm la fel cum am făcut-o cu Steaua în sezonul trecut cred că suntem aproape calificați. Sunt probleme cu banii, dar jucătorii vor trece peste pentru că vor performanță. Așa a fost și anul trecut", a declarat Cristian Petre.

"Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte puternică. Nea Petre ne-a transmis că Șumudică e alături de noi. Meciul nu se va decide mâine. Am depus memoriu de 4-5 luni. Ar fi bine ca patronul să vină și să vorbească cu noi dacă vrea. Simțim lipsa antrenorului" Filipe Teixeira

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.