Liga 1

Dilemă pentru Gigi Becali: banii sau principiile? » Ce ofertă a primit Steaua de la arabi pentru Hamroun

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2016

După ce a fost exclus din lot și a negociat transferul la o formație din Qatar, situația lui Jugurtha Harmoun este tot mai dificilă.

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl vândă pe mijlocașul algerian dacă va primi o ofertă de 3 milioane de euro. Totuși, formația Al Sadd, care îl vrea pe stelist, nu oferă mai mult de 2,5 milioane de euro, potrivit Digi.

1.500.000 €este cota lui Hamroun, potrivit transfermarkt.de

Astfel, patronul Stelei are de ales: ori îl va ține pe mijlocaș la echipă, plătindu-i salariul, ori va accepta o ofertă mai mică decât suma dorită.

"El poate să plece, dar nu accept nicio ofertă sub 3 milioane de euro.Ce contează dacă echipa slăbeşte prin plecarea lui? Eu am principii şi nu le voi încălca"

De ce să îi mai plătesc salariu? Dacă pleacă primeşte o suspendare de doi ani şi gata. Dacă nu pleacă, îi plătesc salariul şi nu mai joacă. Oricum va primi o amendă de 25% din salariu şi îl ţinem pe bancă.

El se va trezi la 6 dimineaţa şi va merge la liceul Mircea Eliade să se antreneze (n.r. acolo unde se pregătesc juniorii Stelei)" Gigi Becali, duminică, la televiziunea sportro.

Hamroun, 27 de ani, a venit în vara lui 2015 la Steaua, liber de contract, şi a bifat 36 de partide pentru echipa roş-albastră, marcând 10 goluri.

"Eu l-aș da și pentru un milion de euro, având în vedere că a venit gratis. Pentru 2,5 milioane l-aș duce și la aeroport" Claudiu Niculescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.