Stranieri

Un fost dinamovist critică situația în care a ajuns Rapidul și nu e de acord cu regula Under 21 în Liga 1: "Nu e normal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2016

Gabi Torje a criticat situația dezastruoasă în care a ajuns Rapidul și îi felicită pe jucători pentru că au rezistat, deși n-au mai fost plătiți de aproape un an.

"Nu e normal ce s-a întâmplat la Rapid. O echipă să promoveze în Liga 1 și să rămână apoi cu așa datorii. Eu am vorbit și cu Dan Alexa. Am fost colegi, m-am întâlnit cu el la Timișoara. Nu au primit salariul de aproape un an de zile, e foarte greu. Pentru asta merită felicitați jucătorii, că au reușit să promoveze în asemenea condiții" a declarat Gabi Torje.

Mijlocașul de 26 de ani nu e de acord nici cu regula FRF care impune cluburilor din Liga 1 să folosească un jucător de sub 21 de ani în primul 11 în meciurile oficiale din campionat.

"Eu am avut șansa să prind un antrenor care mereu a promovat jucători tineri și i-am mulțumit de fiecare dată domnului Hagi pentru asta. E important pentru noi să joace jucători tineri, însă nu cred că ar trebui să fie obligatoriu acest lucru. Ar trebui ca inițiativa să vină din partea cluburilor", a adăugat Torje.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.