Liga Campionilor

Eroul Stelei a vorbit despre șansele roș-albaștrilor la calificare + Care e secretul golului superb marcat cu Sparta Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 July 2016

Nicușor Stanciu a marcat unicul gol al Stelei din lovitură liberă în meciul terminat la egalitate pe terenul Spartei Praga, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Decarul roș-albaștrilor a vorbit despre șansele Stelei la calificare și spune că secretul reușitei sale din lovitură liberă este exercițiul.

"Ne-am descurcat foarte bine. Am avut și noi șanse și ei, până la urmă e un rezultat echitabil. Sparta e o echipă omogenă, care joacă de foarte mult timp împreună. La București va fi un meci foarte greu, dar sperăm să câștigăm. Exersăm de două ori pe săptămână loviturile libere.

Nu sunt eu liderul echipei, suntem mai mulți jucători care suntem de mulți ani la Steaua și vorbim între noi. Ne dorim să ne calificăm mai departe. Trebuie să formăm o echipă cât mai repede și eu cred că avem șanse să ne îndeplinim obiectivul. Eu încerc să joc cât mai bine aici și singurul meu gând e să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a declarat Stanciu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.