Liga Campionilor

Becali promite noi transferuri la Steaua! Ce condiție trebuie îndeplinită » Doi jucători criticați dur după egalul cu Sparta

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 iulie 2016

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Vezi aici detalii.

Gigi Becali i-a criticat pe Aganovici și Tudorie și a anunțat că va face transferuri dacă echipa va trece de Sparta Praga.

"Noi nu am avut cu cine juca. Stanciu nu avea cu cine juca. Lui Aganovici îi era frică de minge și lui Tudorie îi era frică de minge, că îl mușcă. Mi-a plăcut de Golubovici. Aganovici și Tudorie nu fac față.

La fotbal e nevoie de valoare. Nu se poate să joci fotbal fără valoare. Trebuie să aducem 2-3 jucători. Steaua are nevoie de un fundaș dreapta și de doi atacanți. De fapt nu atacanți, ci oameni de atac. Cu echipa asta, nu avem șanse la grupele Champions League. Dacă jucam cu o echipă mare, ne dădea 5-6 goluri

Voi face transferuri doar dacă ne calificăm în play-off și avem locul din Europa League asigurat. Dacă nu, nu îi aduc. Ce să fac? Să dau Stelei averea familiei mele? Asta e. Poate mai luăm campionatul în România, așa cu emoții", a spus Becali la DigiSport.

Dacă Steaua va trece de Sparta Praga va juca în play-off-ul Ligii Campionilor și va avea asigurat locul în grupele Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.